aiosmylinks's FotoPage

By: aiosmylinks fotopages

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Saturday, 11-Feb-2006 17:49 Email | Share | | Bookmark
Gathering geng aiosmylinks kat Umbai Melaka..

Semua baru kenal..
Nie la wan..hihihi
azrul,tajul,tracy n andrea
View all 39 photos...
Gathering kat Melaka yang ditaja oleh insan yang sangat pemurah dan baik hati abg Ard and Abg Tuah yang datang dari KL kali nie ke Melaka, bumi bersejarah. Pada malam tu ada 30 orang yang menyerikan gathering di Umbai...
Gathering di mulakan dengan ketibaan Ang Ard, Abg Tuah dan yang lain-lain dari KL di Perhentian Rehat ayer Keroh pada pukul 6 ptg dan kemudian pada jam 6.30ptg setelah map diedarkan kami semua bergerak ke Umbai secara konvoy...hampir jam 7.00ptg kami tiba di Umbai dan disambut oleh En Shariman yang sedia menunggu kat sana.
Kami solat Maghrib dan menunggu mereka yang masih dalam perjalanan dan yang sesat..hihhi..kak Kamelia.. dan setelah semua tiba di Umbai acara dimulakan dengan sesi suai kenal.dan kat sini la semua dapat mengenali satu sama lain(utk elak scammer n slama nie kenal YM jer..) hahhaa...
Kemudian sambil menunggu makanan siap kami mengadakan sesi fotografi..heheheh...masa untuk posing..
Setelah makanan sume terhidang...masa untuk makannnn..hihihi..makanan banyak..antaranya ikan,kepah,sayur,kerang dan udang...(uhuhu..best tau fod kat sana)
Lepas makan kami semua adakan discusion sikit pasal autosurf...dan sesi membuli..hahaha...dan dah penat berborak masa untuk balik...
Inilah secara ringkas gathering kami di Umbai pada kali ini...Thanx pada penaja Abg Ard And Abg Tuah...kerana memilih Melaka..hahha.. Kepada Kak Kamelia yang banyak bagi info...

~UCaPaN ComMiTtEe~
::Shariman::
Thanx to abg Ard, Abg Tuah and Kak Kamelia dan semua yang hadir.
Thanx to Iza cause tolong saya.

::Iza n Da Geng::
Thanx to penaja yang baik hati maybe kalau akaun kiterorg dah ok kiterorg lak sponsor..hihihi..
Thanx to semua yang datang n bg idea time discusion..
Thanx to Shariman ajak kiterorg jadik tukang rasa..
To yang tak dapat dtg,my upline,Azlan jgn sedey-sedey next time kita wat gathering lagi..sharm_rock,ibnuthman76 dan semua yang yang tak sempat nak dtg next time kita buat lagi...
Besh gathering kali ni...thanx to semua!!!

GhateRinG UmbaI,MelaKa 2006
Mohd Firdaus,Farizal,Mohd Ridzuan,Saifull Afizal, Nik Ahmed Razani, Ab. Razak Othman, Azhar Ismail(ARD), Mohd Shariman, Tracy Ann Tan,Tajul Arif Ibrahim, Azrul Sodri, Alfian,Andrea, Johan,Ana,Ima, Kak Kamelia,Abbasi,Mohd Hazmi,Mohd Akhbar,Nasarudin,Mohd Khairi(Abg Tuah),Marliza(iza)


TeAm @iOsmyLinK$



PemaNdanGaN KaT UmbaI

[/size]



[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net